pixel
 

Uutisia

Saura Live -lähetyksissä Maija Kauhanen, Päivi Hirvonen, Emma Salokoski ja Johanna Juhola

Saura Liven seuraava jakso lähetetään lauantaina 16.5.2020, jolloin musisoimassa ovat Maija Kauhanen ja Päivi Hirvonen. Maija Kauhasen musiikissa vahva laulu, sydäntä riipaisevat tarinat, rouhea kantele ja groovaavat lyömäsoittimet luovat ainutlaatuisen soundimaailman vain yhden muusikon voimin. Päivi Hirvonen on laulaja ja viulisti, jonka sävellyksissä yhdistyvät itäinen ja läntinen perinne omintakeisella tavalla. Molemmat muusikot ovat luoneet vaikuttavan kansainvälisen soolouran ja yhdessä heidät tunnetaan myös Okra Playground -elektrofolkyhtyeestä. Vieraana jaksossa nähdään käpyläläis-parikkalalainen toimittaja Jani Halme, palkittu journalisti ja  Saurahuoneella tuttu näky.

Kolmannessa striimikonsertissa lauantaina 30.5. esiintyy Emma Salokosken ja Johanna Juholan duo ja heihin tutustumassa vierailee Kalevauva.fi:stä tuttu muusikko Kimmo Numminen. Emma Salokoski on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, musiikillinen kameleontti ja monipuolinen tulkitsija, joka on tehnyt uraa laulajana jo parikymmentä vuotta ja julkaissut eri kokoonpanoilla kymmenkunta levyä. Johanna Juhola on säveltäjä ja harmonikkavirtuoosi, jonka fantasiatango tunnetaan ympäri Eurooppaa ja tänä vuonna Johanna Juhola palkittiinkiin Etnogaalassa Vuoden kansainvälistyjänä. Emman ja Johannan duo on kiertänyt aktiivisesti keikkalavoja taidemusiikki-, pop- ja folkfestivaaleilla jo usean vuoden ajan.

Saura Live -konsertteihin on myynnissä 10€:n hintaisia kannatuslippuja, jolla saa 7 vrk:n katseluoikeuden konserttitallenteeseen.  Suoraa striimiä voi seurata myös maksutta. 

Saura Live: Maija Kauhanen & Päivi Hirvonen, vieraana Jani Halme
La 16.5.2020 klo 19:00
Striimauslinkki (YouTube)
Facebook-tapahtuma
Kannatusliput

Saura Live: Emma Salokoski & Johanna Juhola, vieraana Kimmo Numminen
La 30.5.2020 klo 19:00
Striimauslinkki (YouTube)
Facebook-tapahtuma
Kannatusliput