Elsi Sloan Biography

English

Young singer and songwriter, queer artist Elsi Sloan creates sound and indie pop with colorful Finnish metaphors and folk spices. The stories tell about everyday life with particularly sensitive observations. The soundscapes are innovatively created with vocal effects, ukulele, piano and virtuoso vocals. Fresh and captivating songs invite the listener into the whirlwinds of their enchanting world. Elsi Sloan’s debut album ”Pakko muuttua” was released in spring 2023.

Suomeksi

Elsi Sloan on nuori queer-muusikko ja näyttelijä, jonka sielusta pulppuaa heleää ja haurasta, mutta kiivasta ja kantaaottavaa artpoppia. Elsin kuulaasti ja väkevästi laulamat tekstit kertovat kokemuksia identiteetin rakentumisesta, rakkauden subjektiivisten ja universaalien totuuksien löytymisestä sekä matkaa värittäneistä kriiseistä. Lavalla nähdään Elsin kanssa rumpali Vilho Louhivuori ja bassotaiteilija Saara Mänttäri.

Elsi julkaisi debyyttialbuminsa Pakko Muuttua vuonna 2023. Levy tutkii kauttaaltaan muutosta. Temaattisesti albumilla piirtyy taiteilijan matka mormonista kaapista tulemisen kautta huumaavaan vapauteen. Tummia sävyjä levylle piirtyy yhteiskunnan jatkuvasta murroksesta ja vakavien kriisien läsnäolosta.

Vuonna 2022 YLE Areenassa julkaistiin ensimmäinen Elsi Sloanin pääroolittama tv-sarja Outo Kesä, jonka tunnarin hän myös laulaa.

Booking

Johanna Sauramäki
johanna@saurabooking.com
+358 50 548 1793

Elsi Sloanista sanottua:

”Ihan sama mitä nää loput bändit tekee tän jälkeen.”

”Kiitos ja vielä kerran kiitos. Parasta ikinä.”

”Rumpujen ja koskettimien multitaskaus saa vaan haltioituneena tuijottamaan suu auki koska eihän kukaan voi olla arvostamatta tuommosta taituruutta. Helevetin hienoo musisointia ja performanssia koko porukalta kaikkineen!”

”Tänään on se päivä, kun näin keikan, missä ei ollut yhtään tylsää hetkeä ja jonka haluaisin nähdä heti sen loputtua uudestaan.”

”Oli kyllä aivan sairaan kova. Tommonen intensiteetti on katoavaista.”

”PMMP voisi lämpätä tätä!”

Elsi Sloan Shows