pixel
 

Philomela - Saura Booking Agency

Philomela
Biography

Philomela

Monipuolinen, muuntautuva Philomela on naislaulajista koostuva moniääninen instrumentti. Laulajat ja kuoronjohtaja, musiikkineuvos Marjukka Riihimäki yhdessä ovat käsite, joka pitää itse kokea. Kuoro on viime vuosien aikana voittanut kansainvälisisää kuorojen mittelöissä sekä Euroopan- että maailmanmestaruuden. Philomela on esiintynyt presidentin linnan itsenäisyyspäivän vastaanotolla 2017 ja 2018.

Kuoron esityksistä monet voidaan rakentaa kolmiulotteisiksi äänimaisemiksi, joissa juhlan sankari tai koko vierasjoukko ympäröidään musiikilla. Tilaisuuteenne voidaan tuoda kokonainen konsertti tai dramatisoitu esitys. Laulajat ottavat jokaisen kuulijan huomioon henkilökohtaisesti ja välittävät musiikin tunnelman sielusta sieluun.

Spotify: Samsara

Philomela Ensemble

Tilaa tapahtumaasi värittämään maineikas Philomela-lauluyhtye. Philomelan riveistä kootut kokeneet laulajat ja esiintyjät luovat tunnelman tilaisuuteesi: syntymäpäiväjuhliin, perhejuhliin, häihin, muistotilaisuuksiin, illallisiin tai yritystilaisuuksiin.

Eri tarpeisiin kokoamme sopivankokoisen laulajiston ja elämyksellisen ohjelmiston. Philomela voi yllättää juhlan sankarin kietomalla hänet musiikkiinsa. Livenä kaikki on mahdollista ja elämys on taattu. Pohditaan yhdessä tilaisuuteenne sopiva kokonaisuus.

Booking
Johanna Sauramäki
johanna@saurabooking.com
+358 50 548 1793