Uutisia

Juuri Nyt Urban Folk Festival 2019 Trad.Attack

Juuri Nyt Urban Folk Festival 2019

Syyskuun viimeisenä viikonloppuna Musiikkiteatteri Kapsäkin ja ravintola Bistro K:n valloittaa Juuri Nyt Urban Folk Festival. Toista kertaa järjestettävällä kaupunkifestivaalilla saamelainen joiku, virolaiset jouhikot, tarinankerronta ja pohjoinen perinne kohtaavat elektron, ääniteknologian ja uuden musiikin urbaanissa ympäristössä.

Kahden päivän aikana ja yhden katon alla näkökulmia moderniin nykyfolkiin ja tarinankerrontaan esittelevät bailufolkin sensaatio Trad.Attack! (EE), kansanperinnettä beatboxingiin ja nykypoppiin yhdistävä Tuuletar, uuden sukupolven joiku- & harmonikkaduo VILDÁ, neozombiepostfolk-duo Puuluup (EE), perinteistä joikua ja länsiafrikkalaisia soundeja yhdistelevä Áššu (FI/NO), indiepopin helmi ja tuore Teosto-palkinnon voittaja Color Dolor, luomufolktrio Viitasen Piia sekä Tuuli ja Helmi Saksalan luotsaama Lailai. Viimeisenä lisäyksenä ohjelmistossa on helsinkiläisyhtye VIMMAn levynjulkaisukeikka.

Varmista itsellesi mukavin mahdollinen festivaalikokemus ja paras paikka seurata keikkoja. Varaa festivaalimenu soittamalla 040-5946680 tai sähköpostitse osoitteesta bistrok@marcante.fi. Suosittelemme ennakkotilausta!

Liput: Lippu.fi

Osana festivaalia järjestetään Bistro K:ssa Juuribrunssi, jonka konsertteihin on vapaa pääsy. Varaa brunssipöytä ja tule nauttimaan musiikista ja herkuista! Juuribrunssilla esiintyvät Rebekka Holi, BELDAME ja viimevuotisen Lauluntekijäkilpailun voittaja Elina Teini.
Facebook

Juuri Nyt Urban Folk Festival

27. – 28.9.2019
Musiikkiteatteri Kapsäkki & Bistro K, Hämeentie 68, 00550 Helsinki