Philomela

Philomela
Biography

Philomela

Monipuolinen, muuntautuva Philomela on naislaulajista koostuva moniääninen instrumentti. Laulajat ja kuoronjohtaja, musiikkineuvos Marjukka Riihimäki yhdessä ovat käsite, joka pitää itse kokea. Kuoro on viime vuosien aikana voittanut sekä Euroopan- että maailmanmestaruuden. Kuoron esityksistä monet voidaan rakentaa kolmiulotteisiksi äänimaisemiksi, joissa juhlan sankari tai koko vierasjoukko ympäröidään musiikilla. Tilaisuuteenne voidaan tuoda kokonainen konsertti tai dramatisoitu esitys. Laulajat ottavat jokaisen kuulijan huomioon henkilökohtaisesti ja välittävät musiikin tunnelman sielusta sieluun. Tämä esiintyjä on elämys, joka jää mieleesi vielä musiikin loputtua.

Youtube: Veden kutsu, Musiikkitalo, Helsinki
Youtube: Tuulen nostatus

 

Philomela Ensemble

Tilaa tapahtumaasi värittämään maineikas Philomela-lauluyhtye. Philomelan riveistä kootut kokeneet laulajat ja esiintyjät luovat tunnelman tilaisuuteesi: syntymäpäiväjuhliin, perhejuhliin, häihin, muistotilaisuuksiin, illallisiin tai yritystilaisuuksiin.

Eri tarpeisiin kokoamme sopivankokoisen laulajiston ja elämyksellisen ohjelmiston. Philomela voi yllättää juhlan sankarin kietomalla hänet musiikkiinsa. Livenä kaikki on mahdollista ja elämys on taattu. Pohditaan yhdessä tilaisuuteenne sopiva kokonaisuus.